od kon.p » stř úno 20, 2013 9:28 am
Dobrý den,8.3 2012 po týdenním lyžování první výpotek v levém kolenu co 14dní punkce asi 2 měsíce pak rozbor výpotku zjištěna boreliosa v květnu měsíc přeléčení ATB(Břeclav),výpotky začaly i pravém kolenu.Doba výpotku se zkrátila na 10dní(punkce až 100ml které trvají dodnes,a to mi tam při každé punkci dají kort.Medrol).Vsrpnu FN Brno 3 týdny infuze a 3 týdny ATB, v listopadu boreliosa negativní,30.11 radiační synovektomie yttriem levé koleno,2 měsíce to bylo celkem dobrý a ted opět co 10dní výpotky.25.1 Yttriem do pravýho kolena zatim celkem dobrý(malý výpotek tam je cca 30ml),ale koleno pobolívá.1.3 mam jít opět na radiaci Yttriem levého kolena,ale když vidím znovu ty 100ml výpotky tak mam obavy jestli mi to vubec pomuže.Kolena mě bolí už rok nemužu čupět ani klečet(je mi 40 let),ty punkce se nedají ani spočítat,na kolo se nemužu ani podivat.Jsu z toho už dost unavený,chci to nějak řešit.Pan doktor ve FN mi řekl že by mi musel otevřít koleno ze předu i ze zadu a odstranit kloubní výstelku která koleno maže a vyživuje,myslel jsem si že se to laparoskopicky vyčístí a budu mít klid tak mam strach co to koleno bez výstelky bude dělat v budoucnu.Prosím o radu co mam dělat jak dál postupovat,na berle ještě nemám věk.Děkuji za Váš čas Petr K